U bevind zich hier: Home ยป Portfolio  

Portfolio

In ons portfolio vind U diverse ontwerpen die wij hebben gemaakt in opdracht van onze klanten. Er zijn voorbeelden te vinden van visitekaartjes, website’s, posters, flyers en veel meer.

Xtreme Computers

Xtreme Computers

Alle producten van Xtreme Computers zijn natuurlijk door ons zelf ontwikkeld. Denk hierbij aan onze Visitekaartjes, Flyers, Logo, Website etc.

Taxi Avantis

Taxi Avantis

Voor taxi avantis hebben we de complete huis-stijl mogen ontwerpen. Dit bevat o.a. Visitekaartjes, Flyers, Briefpapier, Website, Logo, statische tv-reclame & Bierviltjes als promotie artikel. Bekijk gerust de website www.taxi-avantis.nl

Club Heaven

Club Heaven

Voor een hobbyproject (prive club) hebben wij het logo ontworpen. Tevens ontwerpt Xtreme Computers regelmatig posters en flyers voor hun evenementen.

v/d Boogaard Dakbedekkingen

v/d Boogaard Dakbedekkingen

Voor v/d Boogaard dakbedekkingen hebben we een logo en briefpapier mogen ontwerpen. Ook hebben wij in samenwerking met v/d Boogaard dakbedekkingen een flyer uitgebracht. In de toekomst zal ook de website door Xtreme Computers worden gerealiseerd.

Warden reinigung

Warden reinigung

Warden Reinigung is een Duistse reinigingsfirma en is actief in regio Aachen. Voor deze firma hebben wij het logo ontworpen. Momenteel wordt er gewerkt aan een website en briefpapier. Ook dit zal in de toekomst te bekijken zijn in ons portfolio.

Nieuwsbrief
Schrijf in en blijf op de hoogte van belangrijke nieuwtjes en veranderingen binnen de ICT wereld.