U bevind zich hier: Home » Wie zijn wij?  

Wie zijn wij?

 

Ik ben Rogé Dormans, geboren op 15 januari 1990 en ben graag onder de mensen.

Na ca. 3 jaar in dienst te zijn geweest als service medewerker bij een ICT dienstverlener deed zich de mogelijkheid voor om een gedeelte van de zaak over te nemen. Deze kans greep ik met beide handen aan en richtte Xtreme Computers op.

Momenteel studeer ik nog aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen en run ik naast mijn studie mijn onderneming. Mijn doel is om zich te onderscheiden van mijn concurrenten door een persoonlijke draai te geven aan mijn diensten en ook service op locatie aan te bieden in de avonduren. Tevens kan ik door mijn ervaring en diplomering een professionele dienstverlening garanderen.

Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is!

Bent U ontevreden? Zeg het ons!
Bent U tevreden? Zeg het voort!

Diploma’s

  • VMBO ICT Nivo

Op deze opleiding heb ik de basiskennis opgedaan die nodig is om klantgericht de basis ICT problemen op te lossen. Denk hierbij aan een e-mail storing of het vervangen van een kapotte harde schijf.

  • MBO ICT Beheer Nivo 4

Op het MBO heb ik bedrijfsnetwerken leren aanleggen voor het MBK, het leren inrichten van complete werkplekken met servers en werkstations en het onderhouden hiervan.

  • HBO ICT

Aan deze opleiding ben ik momenteel nog bezig. Hier leer ik het schrijven van software in de breedste zin van het woord, tevens staat het aansturen van een team programmeurs en het aanleggen van de benodigde programmadocumentatie centraal binnen de opleiding.

Nieuwsbrief
Schrijf in en blijf op de hoogte van belangrijke nieuwtjes en veranderingen binnen de ICT wereld.